Manresa: un destí pels amants de l’esport

Manresa no només és rica en cultura i història, sinó que també és un lloc ideal per als entusiastes de l’esport. Amb una varietat d’instal·lacions esportives i entorns naturals, la ciutat ofereix una àmplia gamma d’activitats per mantenir-se actiu i gaudir de l’esport en totes les seves formes.

El Complex Esportiu Municipal de Manresa és el cor de l’activitat esportiva a la ciutat. Amb piscines, pistes de tenis, camps de futbol i gimnasos, és el lloc perfecte per a qualsevol que vulgui mantenir-se en forma mentre està de vacances.

Per als amants de l’aventura, el Parc de la Séquia ofereix rutes de BTT i senderisme que us portaran a través de paisatges naturals impressionants. És una manera fantàstica de descobrir la bellesa del Bages mentre es fa exercici.

Situat al pantà de Sant Ponç, aquest club ofereix activitats com vela, surf de vela i piragüisme. És una manera excel·lent de gaudir de l’esport i al mateix temps, de l’aigua i el sol.

Per als que prefereixen un esport més tranquil, la zona compta amb diversos camps de golf on podreu practicar el vostre swing en un entorn tranquil i relaxant.

A poca distància de Manresa, trobareu la muntanya de Montserrat, un paradís per als escaladors. Amb rutes per a tots els nivells, és un lloc ideal per a aquells que busquen desafiar-se a si mateixos.

Aquestes opcions són només un tast de tot el que Manresa pot oferir als visitants que busquen una escapada activa. Amb instal·lacions de primera classe i entorns naturals espectaculars, és el lloc perfecte per combinar turisme i esport. Reserveu el vostre allotjament amb nosaltres i prepareu-vos per gaudir de l’acció i l’aventura que us espera a Manresa.

Contacte

Polítiques

Segueix-nos